Suche/Gezocht: programmeur (Amsterdam)

Alles, was in den anderen Foren keinen Platz findet
Taco

Suche/Gezocht: programmeur (Amsterdam)

Beitragvon Taco » Di 26. Feb 2008, 16:24

PUNTNL ZOEKT EEN INTERNET/CMS PROGRAMMEUR

puntNL is een warm en stevig webbureau in Amsterdam met negen medewerkers die allen passie hebben voor internet. We werken voor grote klanten, zowel profit als non-profit. Met de meeste klanten hebben we een jarenlange relatie.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste internetprogrammeur die het leuk vindt om de door onze webdesigners gemaakte HTML-templates in te bouwen in het content management systeem webEdition. webEdition is een lenig CMS, geschreven in PhP en gebaseerd op MySQL database.

De internetprogrammeur bouwt met behulp van webEdition alle extra functionaliteiten die voor de klant in de website moet worden ingebouwd, zoals bijvoorbeeld een zoekfunctionaliteit, een sitemap, een enquête of een webwinkel.

Goede beheersing van (X)HTML/CSS, Javascript en een basiskennis van Photoshop en PHP is vereist. Evenals kennis van het gebruik van MySQL databases. Ervaring met het werken met andere content management systemen is een pré.

Tevens is het voor ons belangrijk dat je bekend bent met de W3C toegankelijkheidseisen voor websites, zoals die zijn opgesteld door Drempels Weg.

Wij zoeken iemand die houdt van nette code, gestructureerd werkt en actief mee kan denken over de technische koers van het bedrijf.
Wil je ons team versterken met je opgeruimde persoonlijkheid, stuur dan een brief en cv naar onze directeur Janneke Tichelaar, tichelaar@puntNL.nl. Je bent van harte welkom.

Zurück zu „Off-Topic & Smalltalk“

Wer ist online?

Mitglieder in diesem Forum: 0 Mitglieder und 7 Gäste